Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Hexca gibi bu sektörün içinde tecrübeli birilerinin konuşmuş olması en azından empati yeteneği olmayanlar için güzel bir örnek.
@Peksoft
Cevap vermediğim kısım hangisi ve konuyu nerede değiştiriyorum.Bunları bana kimse belirtmiyor ki ben de bu doğrultuda cevaplar yazayım
@uploader
Konunun uzamasında benim payımın olduğu aşikar. Ancak burada insanların haksız yere suçlanmasına da göz yumamazdım. Uğur'un destek anlayışı vs. benim için önemsiz ve anlama ifade etmiyor. Tamamı ile kendi sorunu. Ancak botnet sebebiyle hiç bir sunucu sahibi suçlanamaz. Ortada bir suç varsa saldırıy yapanındır.
Ayrıca iş tempomun yoğunluğu sebebi ile hosting şikayetleri bölümünü takip edemiyorum. Arada sırada vakit bulursam Aksunucu ile ilgili bir kaç konuya cevap yazarım. Çünkü benim arkadaşım. Bu doğanın kuralıdır. İnsan yakın gördüğüyle ilgilenir. Bunu red edemezsiniz. Ancak ben Uğur tamamı ile haklıdır demedim. Destek anlayışında çok ciddi sıkıntılar var ve müşterilerini devamlı surette bilgilendiremiyor. Ancak Hexcanın dediği gibi bu tip bilgilendirmeler zaman harcadığından sorunun çözümünü geciktiriyor tıpkı bu tip konulara cevap yazmakla uğramak gib.