Arkadaşın banı kaldırıldı bence 3. kişilerin onu savunması yerine kendisinin sorulara cevap vermesi gerekir ki en son bana cevap verdiğinde yetkililer tarafından banlanmıştı

yani anlatmak istediğim backdoor arkadaşım diğer hosting şikayetlerinde seni göremiyoruz bu da demek ki bu forumda aksunucu konularında aksunucu firmasının haklı olduğunu, diğer şikayet konusu firmaların ise haksız olduğunu gösterir.çünkü o konularda firmaları savunmadığın ya da konularda mesajının olmadığı göze çarpıyor.uĞUR Akar arkadaşın olabilir ancak bu onun haklı olduğunu göstermez.gözlerinizdeki perdeyi kaldırırsanız haklı ve haksız tarafları göreceksiniz.Hosting şikayetlerinde en çok konu Aksunucu hakkında açılmış.bunun nedeni sizce ne olabilir?Herkes ortaklaşıp topluca karalama kampanyası mı yapıyor sizce.Kusura bakmayın ama benim buraya gelip birilerini karalamak için ne yeterli vaktim var ne de buna ihtiyacım var.Bana hizmetimi tam versin yeterli desteği sağlasın başka yapıcak bir şey yok zaten.Ayrıca sorulara atlamadan cevap vermeniz gerekiyor ya da hiç cevap verip bu işe karışmayın derim.3. şahısları ilgilendiren bir konu değil bu.Hizmet alan-Hizmet veren arasındaki mesele.Uğur Akarın işleri biter gelir buradan cevabını yazar.Bu konuların uzamasında sizinde payınız olduğunu düşündünüz mü acaba backdoor?