Madem altıntılara yaparak yanıtladınız ben de size yanıt vereyim.

BilgiNetwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayrıca artistce konuşmalarına bi son versen veya konudan bi gitsen iyi olcak fedai
Henüz editlemediyse,böyle bir cümleyi kullandı artistlik kısmı buradan geliyor. Ben de sebebini anlayamadığım için konuyu oraya çektim,salata yapmak niyetinde değilim

Kimsenin avukatının devreye girdiği falan yok. Uğur şu an internet ortamında değil,ben de kendisi adına kendisi hakındaki suçlamalara yanıt veriyorum.
Dikkat ettiyseniz;teknik bir veri kullanmadım. Sözkonusu ispatları Uğur gelince zaten yapacaktır.

Peksoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backdoor; laf salatası yapmayı bırak istersen
Haksızsak haksız olduğumuz noktaları söyleyin diyosun; birincisi konu aksunucu konusu konuyu o kadar benimsedin ki böyle bi tabir kullanıyosun ikincisi yukurda o kadar yazıyolar onları görmemiş gibi daha haksızsak vs salata yapıyosun.
Konuyla alakası olmayan şeyler yazma artık istersen.
Konu şikayet konusu; 20'li yaşlardaki birine üzülme konuyu değil.
Sana artist diyen kim : ) Kendi kendine laf uydurup konu değiştiriyosun.
+ adam sana türkçeyi konuşman rahatsız ediyo vs dememiş sen neye göre bu kanıya vardın ? rahatsız ediyo diyelim, Altında ne arayacaksın ?
Sen diyosun adama cevap veremiyosun diye ama adam cevap veriyo sen atlayarak cevap veriyorusun.
Aksunucunun sorun olduğunda ortadan kaybolmasını ve avukatlarının devereye girmeseni hala anlayamadım.
Daha yazacak çok şey var ama konu illa sapacak/tırılacak, uğraşmaya gerek yok.