uploader42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda ve diğer konularda birşey dikkatimi çekti.backdoor arkadaşımız tüm aksunucu konularında firma haklı yada haksız da olsa onları savunmuş bir envi avukatlığını yapmış.Ben de aksunucudan hizmet alan biri olarak vps'ye ulaşamıyorum.Biliyorum bu sorunu çözmeye uğraşıyorlar belki de bu yüzden telefonlara yada maillere cevap vermiyorlar ancak kurumsal bir firma olduklarını iddaa ediyorlarsa destek hattında sürekli bir kişi durmalı ve hizmet verdikleri müşterilerine 7/24 destek vermeliler.Zaten aksunucu konularında ki en çok şikayet olan konu firma çalışanlarına ulaşılamaması ve bilgi alınamaması.backdoor arkadaşımız burdan savunmak yerine telefon desteği ya da msn desteği verebilir onların adına.hem daha güzel bir iş yapmış olur boş laflarla forumu kirletmek yerine.çünkü yazdığı mesajlar hep körü körüne savunma şeklinde.hiçbir mesajında aksunucunun neden telefon yada maillere cevap vermediğiyle ilgili bir bilgi yok.Herkesi objektif olmaya davet ediyorum.savunuyorsanız da bilgileriniz dahilinde savunun somut bilgiler olsun elimizde

Teşekkürler..
teşekkürler uploader42.