Açıkçası sizin de yaşınızı çok merak ediyorum. Şayet 20'li yaşlardaysanız ve böyle bir üslup kullanıyorsanız,sizin için üzülürüm.
Suçlamayı başlatan sizseniz ve ortaya bir iddaa atıyorsanız tabii ki size soracağım.
Ayrıca neden ısrarla konuyla alakası olmayan noktalara basıp; artık gitsene vs. gibi cümleler kuruyorsunuz. Yanıt veremediğiniz şeyler varsa,açıkça haklısın diyebilme erdemine de sahip olmanız gerekir. En azından Aksunucunun destek konusunda yeterince iyi olmadığını belirterek ben bu erdemi gösterdim.Ayrıca bu da benim fedai olmadığımı gösteren önemli kanıtlardan biri olsa gerek

Ortada artistçe bir konuşma göremiyorum. Bilakis Türkçe'yi düzgün kulllandığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu sizi rahatsız ediyorsa,altında başka şeyler aramak gerekir düşüncesindeyim.
backdoor sen ne yazsan yanlış anlaşılacaktır.Konuyu ben açmıs olsam mickey sana sponsor oluyor diye bu kadar konuyu sahiplendiğini dusunurdum ve yazdıgın hiçbir yazıyı kale almazdım o yuzden bence boşver bırak mickey geldiginde yazsın daha fazla olayın içine girme, yinede sen bilirsin