Pron1ck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cinematrnet arkadaşım reple olmuyor bu işler. - Rep alınca ne değişiyor anlamadım.Ne yararı var sana.

Sanırsam bazıları anlamak istemiyor sölediklerimi.
Phoenix bana 4 günde Sandbox tan çıkılamayacağını ispatla.Kulaktan dolma bilgilerle ahlam kesiyorsunuz.

Onu bırak diğer konuda öle bir cümle kurmuşsunki kopardın beni nasıl güleceğimide şaşdım zaten.

Hiti bi anda artan site Sandboxamı girer kop kop .

Sizi birşeyden anlıyorsunuz gibi geldim yazdım neyse ya siz herşeyi biliyorsunuz kurduğunuz cümlelerden belli .

Bak gozum.

Isin optimizasyon boyutu var, isin edep, ahlak boyutu var. Bu ahlaksizliklariniza devam edecekseniz ben de ona gore baslayayim.

Simdi gelelim optimizasyon olayina.

Birincisi bu nasil muktediriyet ki 4 gunde sandbox oldugu kanisina kesinlikle varmissiniz. Zaten ilk basta gostermeniz gereken sey bu site cidden sandboxa girdi mi girmedi mi, o yok piyasada daha. Tekil 70 hit alip ertesi gun 10a dusunce sandbox olmuyor siteler, hele ki yeniyse bu 70i 700 de yapabiliriz. Bu birdi gozum.

Ikincisi sen bana 4 gunde sandboxtan kurtulan bir site goster, ki o site tekrar sandbox olmamis olsun ertesindeki 1 hafta icinde, ben de sana 4 gunde cikmayan bir ton site gostereyim senin bu yapin dediklerinden daha fazlasini yapmis olduklari halde.

Ucuncusu eger bu mantiksiz asiri tepkilerinizi degistirmezseniz ben de size benim mantiksiz asiri tepkilerimi gostermeye baslayacagim.

Dorduncusu senin bunca hicbisey bilmiyorsunuz dedigin adamlar seni besikte sallar.

Besincisi yavas yavas goruyorsan mantiksiz asiri tepki vermeye basladim, bence dursan hayrina olur.

Altincisi adam rezil etmekten hoslanmam ama dilim de zehir gibidir, bence uzak dur.

Gozum.