webvizyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun uzamasına zaten gerek yok son post ta yer alan geçmiş tarihli cevaplar birçok konunun cevabı neteliğinde.
Son posttaki mesajı atana kadar size durumu birkaç kez anlatmaya çalışsakta siz topluma açık bir forumda inkar yoluna gittiniz. Bizlerde bunun doğru olmadığını göstermek için yine aynı ortamda size yazılı cevaplarınızı ilettik ki bu yazılı cevaplar içerisinde özel hiç bir bilgi yer almamaktadır. (eposta adresinizde dahil olmak üzere)
Bizler işimizi profesyonelce yapma gayretindeyiz ancak bazı şeyler karşılıklıdır. Sizin yaklaşımınız webvizyonu yalancı pozisyonuna düşürmekteydi ki biz haklı olduğumuz bir konuda buna izin vermeyiz.
ben neyi inkar ettim kardeşim???? ağzınızdan çıkarnı kulağınız duysun.. bide özel bilgilerimi verseydiniz! bu kadarda terbiyesizlik olmaz... siz daha benim neden şikayetçi olduğumu anlamamışsınız birde yok topluma açık bir yerde diye ahkam kesiyorsunuz.. buradaki ilk mesajımdan beri boşuna tartışmışım..

benim sorunum reklam gösterimleri ile ilgili!!!! öncelik bunu kavrayın...

kavradıysanız devam edelim.. "reklam gösterim sayılarının tekil ziyaretçi sayısıyla arttığını" söylediniz.. burayı da anladıysanız level 3'e geçmek istiyorum!!!

bende dedim ki benim istatistik sistemlerimde görünen (zirve100, kendi servercp'imdeki sayaçlar v.s.) TEKİL KULLANICI SAYIM ile WEBVİZYON'UN GÖSTERDİĞİ TEKİL REKLAM SAYISI AYNI DEĞİL!!!!

bunun cevabını vermeyip; "yok şu gün şu saatte mesaj atmışın onaylandıktan sonra şu saatten şu saate kadar 10 tekil gösterimin var" dedin.. BENDE 10'DAN FAZLA OLDUĞUNU ANLATMAK İSTİYORUM!!!

YANİ YAPTIĞINIZ İŞİN TAM ANLAMIYLA OTURMADIĞINI EKSİKLİKLERİNİZİN OLDUĞUNU, SAVUNDUĞUNUZ ŞEY İLE YAPTIĞINIZ ŞEYİN FARKLI OLDUĞUNU SÖYLEMEYE ÇALIŞIYORUM!!! BİRDE ÜSTÜNE TERBİYESİZLİK YAPILIYOR VE MESAJLAR 3. KİŞİLERE GÖSTERİLİYOR!!

bu kadar sorumsuzluk olmaz.. vallahi olmaz!!!!