güzel... ama benim anlatmak istediğim bana
Webvizyon | İnternet Reklamcılığı adresinden ulaşmanızdı! anlamadınız bu istediğimi bir türlü.. neyse geçelim bunu...
bu arada bu mesajlar webvizyon ile yayıncı arasında kalması gereken mesajlardır. siz webvizyon olarak nasıl 3. kişilerin görmesini sağlarsınız??? kurallardan, yasalardan haberiniz yok sizin bu da anlaşıldı!!!
ne kadar amatör olarak iş yaptığınızı ve lakayt olduğunuzu bu tutumunuzla görmüş oldum..
artık konuyu daha fazla uzatmayacağım çünkü sanırım birçok kişi neler yaptığınızı gördü...
Konunun uzamasına zaten gerek yok son post ta yer alan geçmiş tarihli cevaplar birçok konunun cevabı neteliğinde.
Son posttaki mesajı atana kadar size durumu birkaç kez anlatmaya çalışsakta siz topluma açık bir forumda inkar yoluna gittiniz. Bizlerde bunun doğru olmadığını göstermek için yine aynı ortamda size yazılı cevaplarınızı ilettik ki bu
yazılı cevaplar içerisinde özel hiç bir bilgi yer almamaktadır. (eposta adresinizde dahil olmak üzere)
Bizler işimizi profesyonelce yapma gayretindeyiz ancak bazı şeyler karşılıklıdır. Sizin yaklaşımınız webvizyonu yalancı pozisyonuna düşürmekteydi ki biz haklı olduğumuz bir konuda buna izin vermeyiz.