webvizyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Webvizyon a mesaj merkezi üzerinden 08 09 2008 , 4:50 tarih ve saatte
-----
üyeniz oldum fakat...
yaklaşık yarım saat kadar önce üyeniz oldum. Sitemde farklı yerlere bannerlarınızı koydum. Ancak gösterim sayıları 0 olarak görünüyor. Önce siteyi onaylama aşaması mı var?
-----
mesajını göndermişsiniz
Webvizyonda size üyelik sırasında kullandığınız mail adresinden Pzt 08.09.2008 11:49 tarih ve saatte aşağıdaki cevabı yolladı
-----
Merhaba;
Reklam gösterim ve tıklama sayılarının aktif olması için öncelikle yönetici onayı olması gerekmektedir. Siteniz ile ilgili yönetici onayı az önce verilmiştir.
Bilgilerinize
-----
güzel... ama benim anlatmak istediğim bana Webvizyon | İnternet Reklamcılığı adresinden ulaşmanızdı! anlamadınız bu istediğimi bir türlü.. neyse geçelim bunu...

bu arada bu mesajlar webvizyon ile yayıncı arasında kalması gereken mesajlardır. siz webvizyon olarak nasıl 3. kişilerin görmesini sağlarsınız??? kurallardan, yasalardan haberiniz yok sizin bu da anlaşıldı!!!

ne kadar amatör olarak iş yaptığınızı ve lakayt olduğunuzu bu tutumunuzla görmüş oldum..

artık konuyu daha fazla uzatmayacağım çünkü sanırım birçok kişi neler yaptığınızı gördü...