Al benden de o kadar bu sercan bey iyi niyetli ama hosting işi tam fiyasko tam 6 aylık emeklerim bu adam yüzünden çöpe gitti hep yerimizde saydık ama artık yeter değiştirdim server iptal ettim bundan aldığım reselleri para falan da istemiyorum dakikada 5 yalan söyleyen adama bir de üç kuruş para için muhatap olmayacağım artık.yaklaşık 3 haftadır siteler yok zaten son 6 aydır 1 hafta varsa en az 2 hafta siteler yok tabi msn de bulamayınca telefon açıyorum bana söylediği bulunduğun ilde çıkmıyordur hemen düzeltiyorum tabi düzelen bir şey yok yani yalan dolan.yok hdd yanmış yok daha sağlam servera geçiyormuş yani akla gelmeyecek binbir türlü oyalamaya yönelik yalanlar.E biz de burada oyun oynamıyoruz değilmi web site işletiyoruz günlerce emek harcıyoruz,yazık çok yazık yapmayın lütfen.
Sercan bey bakın buradan size diyorum ki yapamadığınız veya yapmayacağınız işe girmeyin insanların emekleriyle dalga geçmeyin ve heba etmeyin bunlara kesinlikle hakkınız yok kul hakkı bunlar gidin başka bir iş yapın yapamıyorsunuz işte bu işi.
Biz işimizin eriyiz. Evet verikaybı yaşadık özür diledik çok önemli verileriniz olmadığını sizde söylediniz. Sizinle msn'dede konuştuk. Yedekleriniz teslim edilip geri ödemeniz yapılıcaktır.