Mertcan03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimsenin seni burda küçük düşürdüğü yok?
sana bi hakaret eden mi var?
aslında konunun senle alakası dahi yok.
sadece biz burada bilmeyen arkadaşlar için söylüyoruz.
senin siten sandbox olsaydı direkt aralamardan kaybolmazdı.
5. sayfalardan sonra sıralamaya girerdi. sen diyorsunki aramada hiç yoktu. aramadan bir anda kaybolan site filtrede demektir. https://www.r10.net/google-optimizasy...er-kimler.html
tahminen 20 güne kadarda sürüyor. kendi sitelerimde filtrede bugün biri çıktı şimdi ben sandboxtan mı çıkmış oldum?
neyse bu yazıdan sonrada artık bir daha cevap yazıp iyice kördüğüm olsun istemiyorum. iyi çalışmalar

Ben arkadaşın sitesini incelerken yanlış hatırlamıyorsam 21. sayfada görmüşdüm, alt sayfalarınada baktım yazdığı bir yazı üsttemi diye, fakat yoktu.Ama çok geri sayfalarda çıkıyordu.Anlıcanız arama motorlarından ban yemiş bir site değildi. Arkadaş yanlış yazmış.

Bu arada

Google , Çoğunlukla sandbox siteleri 5. sayfadan sonra sıralamaya sokar.
Bu sadece Ana sayfa için geçerli arkadaşım.Alt sayfalar Min: 3. sayfadan başlatıyor sıralamasını.

Siteler 3 günde ne sandboxa girer ne 3 günde çıkar.
Lütfen böyle bilmiş laflar kullanmayınız.

Bundan sonra cevab yazmıcamı belirtmek istedim.R10 da böle oluyor malesef, yardım edersin biri gelir muhalefet olur bilmedik yere.Cinematr keşke bu konuyu açmasaydın kardeş.

En basitinden Sandboxlu bir domainime index.html yapıp atmışdım tek sayfa 2 haftada kendiliğinden Sandbox tan çıktı.Güncelleme olmadan + özgünlük olmadan.Düşünün + güncelleme + özgün konulu topicleri katınca daha kısa bir sürede çıkmanız mümkün.

Not : Sonuç olarak Sandbox dan 1 Haftada, 1 Aydada, 1 senedede çıkılır.Biri sokmuş kafanıza en az 1 ay sürer diye birşey tutturmuş gidiyorsunuz.Sandbox sürecinde önemli olan botu sitede tutup google nin sevmediği içeriği kaldırdığını göstermek.Bu arkadaşın sitesinide hemen görmüş yani olan şey bu.Deneyimim olmasa gelip yazmıcam.Ama türk insanına yardım etmek suç, yabancı forumlarda adama yardım etsek Teşekkür eder geçer ve herkes nasıl yaptığına bakmaya çalışır.İngilizceniz varsa yabancı bir webmaster forumunda gezinmenizi tavsiye ediyorum, orda ortam çok farklı.Burda herkes birbirine muhalefet olmaya çalışıyor, ondan forumda webmaster arkadaşlara yararlı topicler açası gelmiyor insanın .