1) ben webvizyona dün katılmadım!! araştırma yapacaksanız daha detaylı araştırma yapın!!!!
2) 8 Eylül'de yani dün anasayfaya reklam koymadım bu tarz işlemleri gece yapıyorum saat vermeyin lütfen.. ayrıca tekil ziyaretçi sayımı bazı istatistik sistemleriyle gözlemliyorum ayrıca serverCP'de de bu kayıtlar mevcut kesinlikle 10'dan fazla tekil ziyaretçim var!!!
3) tekillerde bile kesintiye gittiğiniz kesin.. madem tekil kişi sayısı önemli neden başka IP'lerden girdiğimde tekil ziyaretçi sayım armıyor, tıklamalar kabul edilmiyor???
ben sadece yaşadıklarımı paylaşıyorum.. ne adtech ile ne de reklamstore ile bir bağlantım var.. herkes gibi yayıncıyım.. ama madem bir iş yaptınız doğru düzgün yapın.. kimseyi yanlış bildilendirmeyin mesajınızı bizim size söylememiz gerek galiba!!!
ayrıca siz webvizyon görevlisiyseniz bana lütfen webvizyon iletişim adresi tarafından ulaşın.. burada kuru kuruya anlatmakla olmaz bu işler..
bu arada benim reple fln işim yok.. istediğiniz kadar -rep verebilirsiniz. -rep vermeniz objektif olmadığınızı hele hele kesinlikle profesyonel olmadığınızı gösterir! karşınızda çocuk yok.......
Webvizyon a mesaj merkezi üzerinden
08 09 2008 , 4:50 tarih ve saatte
-----
üyeniz oldum fakat...
yaklaşık yarım saat kadar önce üyeniz oldum. Sitemde farklı yerlere bannerlarınızı koydum. Ancak gösterim sayıları 0 olarak görünüyor. Önce siteyi onaylama aşaması mı var?
-----
mesajını göndermişsiniz
Webvizyonda size üyelik sırasında kullandığınız mail adresinden
Pzt 08.09.2008 11:49 tarih ve saatte aşağıdaki cevabı yolladı
-----
Merhaba;
Reklam gösterim ve tıklama sayılarının aktif olması için öncelikle yönetici onayı olması gerekmektedir. Siteniz ile ilgili yönetici onayı az önce verilmiştir.
Bilgilerinize
-----