Merhaba arkadaşlar
internet kullanımının giderek arttığını ülkemizde dikkatimi çeken bir durumu paylaşmak istiyorum.
Neden Youtube'a gireriz ?
Sebebi basit değilmi ? içerisinde aradığımız videoların neredeyse hepsini bulabiliyoruz, peki şunu hiç düşündükmü youtube neden kapatıldı ?
Bunu bana soran herkeze Atatürk'e küfür eden videolar yayınlandığı için dedim, tabi herkezin cevabıda "oh iyi olmuş o zaman" oldu, iki gün sonra bana geri gelip "ya şu youtube'a nasıl girerim ? " diye sormaya başladılar.
Türk video sitelerinin neyi eksik ? yükselmekte olan pek çok sitemiz var aradığımız pek çok şeyi ordada bulabiliriz, belki aradığımız bazı şeyler çıkmayacak o zaman neden siz yüklemiyorsunuz ? kaç dakikanızı alacak ? ülkenizde gelişen bir sektöre yaptığınız 10- 20 dk lık katkı çokmu ?
Yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlatmak istiyorum, internet kullanan kişilerin yapması ve yapmaması gereken şeyleri site içerisinde belirteceğim, bu konuda işin youtube ile olan kısmı hakkındaki bazı düşüncelerimi belirttim sizde düşüncelerinizi belirtirseniz düşüncelerimin gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.