Kendi Düşüncelerim..

Yorumların Çoğunu Okudum ve bazı arkadaşlar net uzantısı olması kötü demiş vs.. Zorcocuğun Demesi Gibi Şu Eminim Olacakdır Tatil.com a giren yanlışıkla tatil.net e girecektir tatil.net ' e girende illaki tatil.com zannedip tatil.com a girecektir. ama şunu unutmaki.. bir domaine 12 milyar veriyorsan ve domaini satmıcam diyorsan elinde bekletme derim.. hemen bir tatil sitesi kurup eğer çok bütçen varsaki vardır tv'lere reklamını verip istediğini elde edersin.. otellerle anlaşsan yıllık fiyata. 1 yılda 12 milyarın 5 katını kazanırsın. die düşünüyorum artı bendede istermisin.com ve istermisin.net e-ticaret sitesi için güzel bir domain die düşünüyorum domain bende die demiyorum ama arkamda doğan holding gibi güçlü bir şirket olsa (: e-ticaret sitesi açmayı düşünüyorum..

neyse düşüncelerimi söylemeye devam ediyim..

mademki 12 milyar verdin bu domaine. amacında siteyi açmak ama şu bir gerçekki bu domainin reklamını internetde sitelere vermeyi düşünmüyorsundur umarım bence tv ye de reklam vermelisin die düşünüyorum..

vede şunu unutma belki 1-2 sene içinde istediğini alamayabilirsin hani oluyorya herşey istediğimiz gibi gitmiyor. ama 1-2 sene sonra iş yaparsın gibime geliyor şunuda unutmaki vay babam bu iş gitmiyor bırakıyım bu işi vay anam bu iş gitmiyor ben bu domaini satıyım dersen çok pişman olursun

[ kendi düşüncem ]