webvizyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Webvizyon un iletişim bilgileri bellidir webvizyon ile bu iletişim bilgilerinden irtibata geçtiğiniz taktirde yine size aynı yol ile cevap verilecektir.
Not: Webvizyon hakkında yorum yapan hiç kimseye + veya - Rep vermemiştir. Bunu R10 moderatör veya yöneticilerinden teyid edebilirsiniz. Site yetkilillerinden Rep ile ilgili sorunuzun cevabını alınca lütfen yine buraya yazınız ki sizin ne kadar profesyonelce araştırma yapıp sonra ne kadar mantıklı cevaplar yazdığınız bilinsin.
"webvizyon ile nasıl iletişime geçecebilirim?" diye bir şey sormadımki ben size. eğer yetkiliyseniz benim hesabım var webvizyon'da, bana oradan ulaşın dedim. tabiiki ses seda yok..

dün burada; şu kadar hitiniz var şu saatle şu saatler arası diye ahkam kesiyordunuz. yineliyorum!!! bana buradan değil, webvizyondaki hesabıma ö.m atarak ulaşın!!! bizde görelim sizin ne kadar profesyonel olduğunuzu...

R-10 moderatörleri ya da yöneticilerinin bu bilgileri gizli tutacağını bir forum üyesi olarak bilmeniz gerekmektedir. Her isteyene istediği sorunun cevabını, iş ahlakı gereği ciddi kuruluşların hiçbiri dağıtmamaktadır. Öncelikle bunun bilincine varın!

cevaplarınızı "mantıklı cevap", "mantıklı konuşma" gibi şeylerle fazla doldurmayın.. bu konudaki tartışmaları okudum, gördüğüm kadarıyla biraz mantık probleminiz var... herkese aynı tarzda cevaplar vermişiniz.. bende şaşırmadım son cevabınıza..

malesef sistem gereği nick görünmemekte. ama şu da unutulmamalıdır ki bir kişi R-10'a üye olup, sahip olduğu başka bir mail adresine davetiye gönderebilir ve başka kullanıcı adı ile kayıt olabilir.