Böyle bir satış anlayışı ve zihniyeti görmedim ben. Tam anlamı ile bu arkadaşla çalışılmaz !
1 hafta önce bot alacağım dedim tamam dedi MSN'e ekledi vs. konuştuk. Mevcut bota 1-2 özellik daha eklettim, ortağımla görüşeyim dedi 1 gün sonrasında da 100ytl olarak anlaştık.
Ver hesap numaranı parayı yatıralım dedim. EFT için hesap no verdi. Şirket hesabı çıkışı olacağı için EFT'lerde TC-Kimlik de istiyor. TC.Kimlik istedim onu veremem dedi. Tamam o zaman iptal olacak yapılabilecek birşey yok dedim. Tamam dedi aradan 1 gün geçti biz işi başkasına vermişiz vs. vs. tamam dedi Vergi No verebilecek bi arkadaş buldum ben. Dedik ki başkasına verildi o iş. Sonuçta şirket burası bukadar laubaliliği kaldıramaz.
İstediğimiz özellik için 2 gün bekliyoruz fiyat almak adına
Tc Kimlik No alamıyoruz iptal olsun satış diyoruz
1-2 gün sonra geliyor vergi kimlik no buldum bi arkadaşım adına diyor. işi başkasına verdik deyince de bozuk i-trader veriyor.
Tek Bir Kelime ile H-E-L-A-L O-L-S-U-N sana. Dürüst arkadaşım benim. Biz hakkını yedik sen kesin haklısın. Şirketlerle nasıl iş yapılacağını öğren ama bundan sonra herkes bizim kadar ılımlı yaklaşmaz sana. Yada şahıs işlerine devam et.
öncelikle olayı kendi tarafından anlatma !
botun normal fiyatı 40 YTL idi 1-2 özellik eklettirecem diyor ya dediği özellik piyasadaki tüm ***** siteleri bu bota eklememi istedi ilk mesajda yazdığım gibi site başı 10 YTL alıyorum arkadaşda 6 site istemişti 60 YTL siteler + 40 YTL bot fiyatı 100 YTL yapıyor ! Benden hesap numarası istedi verdim Tc Kimlik numarası da istedi nerden bileyim senin kalpazan olmadığını ? sonra dedi ki vergi numarası da verseniz olur dedi benimde vergi numaram yoktu dedim o zaman ertesi gün bir arkadaşımın vergi numarası ile banka hesap numarasını vereyim dedim o da tamam dedi.ertesi gün arkadaşımın vergi numarası ile banka hesap numarasını verdim mail olarak at dedi attım.sonra muhasebe parayı yollayacak dedi bende tamam dedim botla ilgili herşeyi hazırladım.ertesi gün para yattı mı dedim o da biz başka biriyle anlaştık dedi ? işi başkasına verdiğini ben vergi numarası ile banka hesap numarasını attıktan 1 gün sonra söyledi. işi başkasına verdin diye sana i-trader vermedim ben ! insanları oynattığın için sana i-trader verdim ben ! birde tehtit ediyor

(
arkadaşım adam gibi değiştir i-trader notunu bi *** alıp satmadın sen bana. yoksa aynı şekilde 3 eksi puan yiyeceksin. )
ver bakalım -3 puan