yöntem nedir onu da söyleseniz??
kimsenin doğruluğunu tartışmasını istemiyorum gereksiz polemiklerle zaman harcamayalım isteyen uygular istemeyen uygulamaz.
yöntemim şu
Google sitemizde istemediği bir şey gördüğü için bizi filtreye alıyor. İki sitem tüm aramalardan silindi. Hitler birden 0 landı. bir kaç hafta arayla. İlgilenmedim güncellemdim bile siteleri
Sonra aklıma bişey geldi madem hitler sıfır o zaman denemeye değer dedim ve yaptım.
Öncelikle Google ye yeniden değerlendirme gönderdim. İşte "Google yönergelerini okudum. Verdiğiniz bilgilere göre sitemi değiştirdim. Tüm kurallara uygun hale getirdim. Sitemde hiçbir zaman spam diye tabir edilen bir olayı kullanmadım. Sadece kaliteli içerikle kaliteli bir site için çalıştım. Üstüne bu kadar titrediğim sitemin eski haline getirilmesi dileği ile iyi çalışmalar." şeklinde
Sonra siteye tek bir index.html attım. dışa veya sitenin diğer bölümlerine hiçbir çıkış vermeyen sadece bir index. içine site ile ilgili bişey yazdım ve attım.
Google siteyi yeniden değerlendirme için tekrar ziyaret ettiğinde filtreye alma nedenini göremicek ve sitenin google standartarında olduğunu anlıcaktır. Böylece siteyi eski haline getirecektir; diye düşündüm ve düşündüğüm doğru çıktı 1 hafta sonra sitem eski yerlerinde olmasada üstüne durduğum anahtar kelimelerde çıkmaya başladı.
tekrar söylüyorum polemik yapmayalım isteyen uygular sonuçta kaybedecek bişey yok.