D!Gé adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Evet hemen sitemiz açılır açılmaz, firma olur olmaz direk karalama kampanyaları başlamış bulunmakta Hiç sorun değil bunlar bizi hiç yıldırmıyor ve müşterilermiz bizi sağolsunlar bugüne getirdiler.
Arkadaşın sorununa gelince ise; evet geldi gen.tr uzantılı bir domain tescil etmek istedi bizden, bizde bu işlemin nic.tr üzerinden yapıldığını ve bizim sadece aracı olduğumuzu söyledik. Evet aracıyız bu yüzden 50 YTL istedik çünkü bizi urağştıran bi işlem. Madem beğenmedi o zaman ücreti vermeseydi gidip kendisi nic.tr'den alsaydı Buraya kadar tamam mıdır? Burda bizde bir kusur göremiyorum ben..
Evet, gelelim tescil olayına. Nic.tr'ye girin bakın bu arkadaşın bilgilerini ve mailini girmiştik kayıt etmek için. Mailine onay linki gelir nic.tr'den domain tescil ettiği zaman. Arkadaş bu mailin gelmediğini söylüyor. Fakat, biz parayı nic.tr'ye yolladık ve bilgilerini yazıp rezervasyon diye birşey vardır o yapıldı. Arkadaş eğer onay linkine tıklasaydı bu domain aktif olup bilgileri panelinde gözükecekti. Ve almadan öncede herhangi bir sorun çıktığında nic.tr ile iletişime geçmesi gerektiğini söyledik..! Mübarek ramazan ayında bu tür yalanlarla, karalama kampanyasına gidilmesi hiç hoş değil doğrusu. Neyse canın sağolsun seninde, reklamın iyisi kötüsü olmaz
Burası çok komik zaten beğenmediysen, fiyatı fazla bulduysan gidip ordan alsaydın çünkü bizde ordan alıp üstüne kar koyuyoruz bunada kimse inkar edemez Normal uzantılı domain kontrolleri ve tescilleri, fiyatları tamamen bizim elimizdedir. Bilginize..
Saygılarımla,
Fikrican OKAN
Gülermisin, ağlarmısın? Arkadaşım pardon ama bu forumda kimi kandırabileceğini sanıyorsun sen? Adam sorumlu koduyla filan uğraşmak istese gider nic.tr'den alırdı. Sen o alan adını kendi sorumlu kodun ile almakla yükümlüsün. Kişi daha sonra bir sorumlu kodu açarsa kendisi ve talepde bulunursa gider aktarırsın. Neyse asıl konuya gelelim.
Diyorsun ki "Fakat, biz parayı nic.tr'ye yolladık ve bilgilerini yazıp rezervasyon diye birşey vardır o yapıldı." Bu cümleden de anlaşılacağı gibi ödemeyi kredi kartı ile yaptığınızı (başka bir yol yok) söylüyorsun. Daha sonra bir mesaj daha atıyorsun ve...
D!Gé adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. Onaylanmadığı için alınamadı zaten domain. Sadece sorumlu kodu almak için bilgileri girildi Mustafa Bey'in.

Ortada alınmış bir domain yok maalesef ve şuanda bizde o yüzden burda tartışıyoruz. Bunun bilincine varırsan iyi olur sayın cemoka
diyorsun.
Şimdi arkadaşım sana bazı şeyler söylemek istiyorum;
1- Kredi kartıyla ödeme geçildiği andan itibaren alan adı aktif olur
2- Ödeme geçmediysen neden geçtim diyorsun
3- Madem ödeme geçmedin, adamın ücretini neden iade etmiyorsun
4- Mübarek Ramazan ayında nasıl rahat uyuyorsun?

Sizin gibiler ile ilgili söylenebilecek söz yok zaten. Kendi ağızınla, insanları nasıl dolandırdığını itiraf ettin. Önce ödeme yaptım dedin. Baktın olmuyor bu sefer ödeme yapılmadı dedin. Şimdi ne diyeceksin? Onaylanmamış bir sorumlu kodundan nasıl ödeme yapıldığını anlatarak bizi aydınlatacakmısın?

EK : Bu arada son birşey daha söyleyecem. ODTU'yü sakın kendinizle karıştırmayın. Eğer ödemeyi havale ile yapmış olsaydınız (ki böyle bir seçenek yok) ve arkadaş sorumlu kodunu onaylamasaydı, yine de o alan adı alınırdı. Hesaba giren bir para var ve onun faturası kesilmek zorunda. Kimse kafasına göre, linki onaylamadın, ödemen boşa gitti diyemez.