Geçen sene aldığım psp mi satıyorum arkadaşlar, siyah, çiziksiz sayılır zaten satışı elden yaparım oyüzden ciddi alıcı aleti eline alıp ince eleyip sık dokuyabilir.
Yanında 2gb hafıza kartı + 15 gb oyun + UMD + kulaklık + sarj aleti ve kılıfını vericem. hepsi aleti alırken yanında gelen aksesuarlardır orjinaldir ve sorunsuzdur.
2 ay kadar kullandım sonra hevesim geçti, yani yaklaşık 1 yıldır dokunmuyorum alete oyüzden oyunlar ve psp nin sürümü geçen sene moda olanlardır. ama oyunlar mario gibi oyunlar değildir genelde 700 mb civarı oyunlardır ve 1-2 gb lık oyunlarıda vardır. her hangi yazılımsal yada donanımsal bi problemi yoktur, kasada çizikler yada stabil olmayan şeyler, sallanmalar gibi sorunlar yoktur. belki ışığın altına tutup çok dikkatli bakarsanız çizikler görebilirsiniz.çok az kullandım oyüzden bataryasındada problem yoktur.
250 ytl peşin istiyorum . kocaeli de oturuyorum izmirde okuyorum. oyüzden " kocaeli, izmir ve istanbul " civarında olanlara satabilirim çünkü satışı elden yapıcam.
pazarlık yada takas söz konusu olursa teklifinizi yazabilirsiniz. ama yok film arşivim şu kadar dvd gibi şeylerle gelmeyin. cep telefonu alacağım için satıyorum oyüzden cep telefonu takasını düşünebilirim.

By
eybabi 
By
eybabi
2 foto oldu.