Domainimi vereceksin tabi , parasıyla aldığım domain!! kendi üzerinize kaydetmişsiniz ve de kendi mailinizle.. binbir tartışmayla zorla aldım mail ve şifre bilgilerini.. Bu mu yani bu işin kuralı? reklamcı gibi olduk ama sistemhostta sizde yaşadığım bin sorunun birini bile yaşamadım , başka siteler ve domainler de aldım hiçbir hosttunda sorun yaşamadım .. Domainler de üzerime kayıtlı (olması gerektiği gibi) hepsini istediğim gibi de yönetebiliyorum. Kinci demişsin de az çekmedik hepimiz, şimdi içmdekilerin biraz dışarı vurumu diyelim şuna ..
Cevaplara gelirsek sitem sık sık görüntülenemiyorsa bunun forum kurma ile ne alakası var? hadii çook alakası var diyelim kandıralım kendimizi index.html sayfası var girişte onun ne alakası var forumla..? Aklına estikçe database'e bağlanılamıyor hatası veriyordu bu neydi? kendiliğinden bozulup düzelen bir forum kurmuşum demekki..
Hostu almadan önce ve hemen aldıktan sonra çok soru sordum , karşımda muhatap vardı eywallah sorularımın yanıtlarını da aldım..Ama sorunlar başladıkça canım sıkılmaya başlamıştı, muhatap kişi yani teknik destek hep Dışarı modda idi her sorunda .. Sorun 2 saat sonra düzeliyor, site açıyor bu sefer cevap geliyor bizde açıyor site diye... Dalga geçer gibi birçok benzer durumla karşılaştım.. Herşey dürüstçe olsa idi yemin ederim ne sinirlenir ne hesap sorardım , denseydi ki bizim aracı olduğumuz serverlar kötü ,zaten ondan dolayı fiyatlarımız uygun olumsuz birşey söylemezdim, görülüyordu zaten.. Amann neyse.. dursun bir-iki gün bu mesaj.. sonra editler silerim, olmuş bitmiş..
(Cevap yazmayım diyordum da bu sefer biz kötü kalıcaz o yüzden son bir cevap veriyorum.. Ayrıca tüm forumlar demişsin de sadece iki forumda konu ile ilgili açılan başlıklara cevap yazdım)