webvizyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sorununuzu keşke öncelikle webvizyon ile iletişime geçerek sorsaydınız bizimle iletişime geçmeden buraya böyle bir sorun yazmak ne kadar doğru bunu okuyanların takdirine bırakıyorum.
Merak ettiğiniz açıklamaya gelince:
1) Webvizyon reklamlarını sitenize ekleme tarihiniz 5 Eylül değil 8 Eylül 2008
2) ana sayfaya eklediniz reklam için 8 Eylül de : 14 -- 9 Eylül (17.05) e kadar :10 gösterim sayınız var. Ayrıca Forum için bugün bir reklam kodu eklemişsiniz.
3) Karşılaştırma yaptığınız firmaları bilmemiz mümkün değil ancak Webvizyon tekil gösterimleri saymaktadır. Bu tekil gösterim sayılarının doğruluğundan herhangi bir şüpheniz varsa panelinizden yeni bir reklam alanı oluşturup reklam kodlarını sitenizde boş bir sayfaya ekleyerek sayısını sizin bileceğiniz tekil görüntülenmeler oluşturun. Ve sonrasında bu reklam alanına ait istatistik bilgilerini kontrol ediniz. Ve lütfen sonucunu yine webvizyon a değil buraya yazınız ki kimse yanlış bilgilendirilmesin.
Teşekkürler
1) ben webvizyona dün katılmadım!! araştırma yapacaksanız daha detaylı araştırma yapın!!!!

2) 8 Eylül'de yani dün anasayfaya reklam koymadım bu tarz işlemleri gece yapıyorum saat vermeyin lütfen.. ayrıca tekil ziyaretçi sayımı bazı istatistik sistemleriyle gözlemliyorum ayrıca serverCP'de de bu kayıtlar mevcut kesinlikle 10'dan fazla tekil ziyaretçim var!!!

3) tekillerde bile kesintiye gittiğiniz kesin.. madem tekil kişi sayısı önemli neden başka IP'lerden girdiğimde tekil ziyaretçi sayım armıyor, tıklamalar kabul edilmiyor???

ben sadece yaşadıklarımı paylaşıyorum.. ne adtech ile ne de reklamstore ile bir bağlantım var.. herkes gibi yayıncıyım.. ama madem bir iş yaptınız doğru düzgün yapın.. kimseyi yanlış bildilendirmeyin mesajınızı bizim size söylememiz gerek galiba!!!

ayrıca siz webvizyon görevlisiyseniz bana lütfen webvizyon iletişim adresi tarafından ulaşın.. burada kuru kuruya anlatmakla olmaz bu işler..

bu arada benim reple fln işim yok.. istediğiniz kadar -rep verebilirsiniz. -rep vermeniz objektif olmadığınızı hele hele kesinlikle profesyonel olmadığınızı gösterir! karşınızda çocuk yok.......