bende webvizyon'dan çok umutlu değilim..
adtech ve reklamstore reklamlarının ana sayfamdaki gösterim sayıları 2 ya da 3 farkla başbaşa gidiyordu...
adtech reklamlarını foruma aldım, webvizyonu ana sayfaya aldım..
reklamstore'a reklam gösterim sayısında güvendiğimden (her gün adtech işe başa başa gittikleri için gösterim sayılarının doğruluğundan şüphem yok) webvizyon ile karşılaştırınca şok oldum desem yeridir..
anasayfamda reklamstore ve webvizyon reklamları alt alta.. reklamstore ile yayına başlama tarihim 3 Eylül webvizyonda 5 Eylül..
webvizyonda günlük kullanım istatistikleri excelde açılıyor ve hiçbir şey anlamıyorum..
REKLAMSTORE
WEBVIZYON 
webvizyon'un resminde gördüğünüz gibi hesap özeti adı altında bugüne kadar kaç kere gösterim yapılmış kaç kere tıklanmış fln bunlar gösteriliyor..
bnm sadece bugünlük reklamstore'daki gösterim sayım 432 ama webvizyon'da ayın 5'inden bugüne 4 günde olan gösterim sayısı nedense sadece 26..
bunu nasıl açıklayacaklar çok merak ediyorum!!!
Bu sorununuzu keşke öncelikle webvizyon ile iletişime geçerek sorsaydınız bizimle iletişime geçmeden buraya böyle bir sorun yazmak ne kadar doğru bunu okuyanların takdirine bırakıyorum.
Merak ettiğiniz açıklamaya gelince:
1) Webvizyon reklamlarını sitenize ekleme tarihiniz 5 Eylül değil
8 Eylül 2008
2) ana sayfaya eklediniz reklam için 8 Eylül de : 14 -- 9 Eylül (17.05) e kadar :10 gösterim sayınız var. Ayrıca Forum için bugün bir reklam kodu eklemişsiniz.
3) Karşılaştırma yaptığınız firmaları bilmemiz mümkün değil ancak Webvizyon tekil gösterimleri saymaktadır. Bu tekil gösterim sayılarının doğruluğundan herhangi bir şüpheniz varsa panelinizden yeni bir reklam alanı oluşturup reklam kodlarını sitenizde boş bir sayfaya ekleyerek sayısını sizin bileceğiniz tekil görüntülenmeler oluşturun. Ve sonrasında bu reklam alanına ait istatistik bilgilerini kontrol ediniz. Ve lütfen sonucunu yine webvizyon a değil buraya yazınız ki
kimse yanlış bilgilendirilmesin.
Teşekkürler