Öncelikle bu başlığı açtığım için pek hoşnut değilim ama içine çekildiğim durumda pek hoşuma gitmedi açıkcası.
Tarih : 31.08.2008
TheMk nickli arkadaşın "Resim Galeri Scripti" aradığını duydum ve istekleri doğrultusunda bu script i yapabileceğimi teklif ettim, fiyatta anlaştık.
Tarih : 02.09.2008
Scriptin neye benziceği, nasıl bişey olucağı konusunda detaylı bi proje raporu aldım ve script i yazmaya başladım.
Tarih : 04.09.2008
Scriptin büyük bi kısmını aldığım proje raporuna göre tamamlayıp, admin panelin nasıl bişey olmasını TheMk ya PM atarak sordum.
Ve bu tarihden itibaren kendisine 06.09.2008 tarihinde tekrar bi PM attım scriptten vazgeçdiyse bunu en azından saygı gösterip bildirmesini istedim fakat 04.09.2008 tarihinden itibaren ne MSN nede PM lerin hiç birine cevap alamadım.
13:52 09.09.2008 tarihi itibariyle,
TheMk nın "Son Aktivitesi: Dün 23:59:53"
Ve bu arkadaş, r10.net in
Gold Üyelerinden biri...
3 tam günlük emeğim şuan bu arkadaş yüzünden boşa gitmiş durumda
Script'i almak zorunda değil buna bi lafım yok, fakat bana cevap vermemesi cidden sinirimi bozdu. Gelir dersin alamıcagım param yok vs. ki bu bile çok saçma bütçeyi önceden belirleyip bu projeyi başlattık ama en azından 3 günlük emeğe bu şekilde saygısızlık edilmemeliydi!!!
Şimdi size soruyorum, bu forumda "
Gold Üye" bile bunu yaparsa biz kime güwenicez?