domatessuyu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sercan bey bırakın bu ayakları artık. Benim gibi bir adamı da sinirlendirdiniz ya artık birşey demiyorum. Kötü komşu ev sahibi yaparmış boşuna dememişler sizin sayenizde serverım oldu. 70 ytl vps kurmaya çalıştınız onu bile yapamadınız. O parayı helal etmediğimi bildirmek isterim. facebook-turkiye.com yedeğini istedim saçma sapan bi yedek verdiniz onuda 15-20 gün sonra zarzor aldım. Sizin sayenizde bir domainim bütün db uçtu. Alsında sizle olan konuşmalardan güzel bir dizin oluşturmuştum ama format attığım için bulamıyorum silinenleri geri döndermeden bulup yayınlayacak kadarda düşmedim ondan yayınlamıcam. İnsanlığınıza sözüm yok ama sizi şikayet edicem r10 dediğimde söylediğiniz şu söz aklıma mıh gibi kazındı. Siz beni şikayet ettiğinizde size vereceğim yedeğinizi siz hariç herkesde görürsünüz demenizi unutmuyorum. İstediğiniz gibi verebilirsiniz. Size tek söyleyeceğim 70 ytl paramı helal etmediğimdir. Bu sizden çıkmasa bile bi şekilde ailenizden , eşinizden , çocuğunuzdan çıkar. Bu parayı helal etmiyorum.
Birde şunu anlamadım Vps verdiğiniz gün sitenin ns adresini bile yönlendirmediğim halde nasıl botnet saldırısı aldığınızı anlayamadım. Bu siteyi Türkiye'de başka kimse bünyesinde barındırmak istemez demiştiniz. Ns adresleri bile yönlenmeden botnet saldırısı alan tek sitede benim sitem olduğunu belirtmek isterim.
Ve bu yenilenmeniz Mart ayından beri bitmedi www.ekindns.com hala açılmıyor.

Biz size asılsız kayıtsız birşey söyledik mi ?
Siteleriniz barınırken nelerin saldırı aldığını gösterdik.Hangi sayfalarınıza flood aldığınızı gösterdik halen bu tutum içerisindeyseniz kınıyorum sizi.

VPS konusuna gelince ;

Siz kendi sitelerinizin saldırı aldığını biliyorsunuz. Turkiye tabanlı sunucuların hat kapasitesinin yurt dışına oranla düşük olduğunuda biliyorsunuz. Aldığınız saldırı sırasında Sanet telekom'daydık. Sercan TAPŞIN buralarda mı bilmiyorum ama buradaysa hangi IP'ye nasıl saldırı geldiğini yazar umarım. Sizin gibi birçok müşterimiz var şikayeti olan varsa yazsın.

Haram parada gözümüz yok. Bunu msn'den daha uygun bir dille söyleseydınız kullanılan / kullanılmayan tespit edilir geri iade edilirdi. Halen olupta kabullenmediğiniz konuları bize suç olarak yığıyorsunuz.Sizin yaptığınız adil mi ? sunucu tahsiz etmek üzere olan müşterimize ağır sözler sarfediyorsunuz hakkımızda bu haram değil mi ?

Evet yenilenme süreci içerisindeyiz.Müşterilerimiz biliyor zaten bu konuyu. 5mbit hattımız 10mbit'e 10mbit hattımız 20mbit'e ve şu an 30mbit ADANA-MAYANET'e sunucularımız koyuluyor.

Taşıma ve güncelleme sonunda ücretinizi iade ediceğiz. 70 YTL veya herneyse.Ama verdiğimiz hizmeti bir siz bir biz birde allah biliyor.Haklı , haksız , haram , helal ne herşey ortaya çıkar.

İyi çalışmalar.