Merhaba,
Ben Arif TOPCU bircogunuz beni tanıyor zaten, Reklamajans Affiliate Manager'i. En başta şunu belirtmek isterim, biz kimsenin hakkını yeme çabası içersinde değiliz, biz herzaman reklamcılardan çok kez eksik para alsakta affiliatler ödemelerini yaptık. Agustos ayında ben yurtdısına cıktım arkama adam bıraktım back-up olarak ama bazı yerlerde eksiklik olmuş.bunu bizim bütün gelecek çalışmamıza mal edilmesi hatta bizimle yıllarca çalışıp ödemesini düzenli almış insanların da güvensiz yazılar yazması beni hiç memnun etmedi. sanki bütün msn'ler kapatılmış, telefonlara cvp verilmez bir hal alınmış gibi tavır takınılmasını hiç hoş bulmuyorum. Ben affiliatelere yapılması için ödemeleri ne kadar erken alabilirsem o kadar erken alıp size ödenmesi talimatını veriyorum, yurtdısından geldiğimden bu yana kalan ödemeleri bitirdim sayılır,kimileriyle karşılaşamadıgımızdan gondertememısımdır. Diğer önemli bir husus ise "hileli reklam yayınlanması". ben genelden de mail attım birebir msn'den de konustuklarıma soyledim "hileli yazı kullanmayın; benim metinlerimi kullanın" dedim. Blinko'dan bu yayınlar için ödemeleri alamadık ve elimizden geldiğince fazla ödettirdim,beklenenden az olmak zorunda tabiki. Yeni bir sistem oluşumundayız duyanlarınız vardır onunla ilgili açıklamayı herkese burdan duyurucam.
Gercek anlamda biraz daha güven istiyorum 2 günlük firma değiliz;sadece 2 gün daha burda değiliz. Iyi çalışmalar..