fikiralemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zorçocuk sadece prsi düşen sitem değil diğer sitem de silindi ve yaklaşık on adet linki benden ücretsiz aldınız resmen.sadece bir sitemi silmediniz.o siteden de ödeme almam için daha 15 günüm var.oysa siz ödeme almak üzere olduğum diğer siteyide sildiniz.
hala beklemedeyim açık söliym.
merhaba
sitenizdeki pr si dusen sitenizin reklamlarını ben kaldırdım. Size daha önce uyarıda bulundum bu konu hakkında malimi aşağıda görebilirsiniz. Uyarılarımızı dikkate alıp değişiklik yapmadınız. Diğer sitenizde de link kontrolü yaparken sitenizdeki linkleri kaldırmıssınız. 2 Eylülde google un aldığı ön bellektede bu görünmektedir. Fikir Alemi
merhaba - 2008-09-07 13:27:03
ilahi,ilahiler,ilahi dinle,sohbetler,dini sohbetler,dini videolar,islami videolar,islami klipler,dursun ali erzincanlı,fethullah gülen,nihat hatipoğlu,islami belgeseller,videolar,video,klipler,video izle,ilahi dinle sitenizin pr degeri 0 oldugu halde tumuyarilarimiza ragmen linklleri tasimadiniz linkleri kaldiriyoruz
merhaba - 2008-09-01 12:06:27
ilahi,ilahiler,ilahi dinle,sohbetler,dini sohbetler,dini videolar,islami videolar,islami klipler,dursun ali erzincanlı,fethullah gülen,nihat hatipoğlu,islami belgeseller,videolar,video,klipler,video izle,ilahi dinle sitenizin pr degeri 0 gorunmekte burdaki linkleri baskayere tasimaniz gerekmektedir.