Ben bu tarayıcı çekmemek ve kullanmamak konusunda hala ısrar ediyorum

Gördüğüm şeylerden biride Google Chrome'un girdiğiniz URL'yi clients1.google.com a bağlanıp göndermesi oldu. Bu saatten sonra kullanıcı adımı ve şifremide göndermeyeceğini bilemem..
Programın bilgileri googlea gönderme ayarı var onu kapatman lazım.