Netinternet Telekom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://centralops.net/co/DomainDossier.aspx

gir buraya hoca senle beraber aynı serverde olan kim varsa yada servercin tüm siteleri tek serverde barındırıyorsa whois çek orada ns nameserver lerin karşısında ip ler göreceksin directi yani resellerclub panelinde 0.15$ gibi ücret e 50 dns veriyorlar ondan al bir adet zahmeti yok basit kolayca yapacaksın yapman gereken ns lerde bulunan ip leri aynı şekilde girmen...

Nameserver yönlendirmesi gibi bişey olacak bu ama 2 çeşit dns var bunlardan biri buydu diğeri mesela bizim DNS sunucusu var bu şekilde çalıştıramıyorsun bizde ns ler yönlenince www.ni.net.tr açar sürekli ama nekadar sunucu varsa hepside ns1.ni.net.ter ns2.ni.net.tr şeklinde çalışır yani 2 nameserver tüm sunucular içindir aynı dns sunucusu bu siteyi host eden radore üzerindede var bu sistem değilse kolayca yapabilirsin...
Abim Sen Anlatmışsın Ama Bende Sana Anlayacağım Dilde Yazayım Bana Bir Yardımcı Ol...

Şimdi Ben Hosting Hesabımı Açtığımda Zaten Gelen Bilgilendirme Mailinde İP'de Yazıyor Hatta O İP'i Tarayıcıya Yazınca Mail Kontrol Paneline Geliyor. Whois lookup and Domain name search Adresinden Whois Çekince Aynı Serverdaki Diğer Siteleri De Görebiliyorum.Şimdi Ben İP'yi Öğrendim Diyelim...

MyOrderbox Adresinden DNS Yönetimi Satın Al Diye Bir Bölüm Var Oradan Sanırsam Mange DNSservisi' ni Seçmem Gerekiyor.Tamam Bu Adımı da Geçiyorum Fakat Ödeme Sayfasına Gelince Diyor ki Krediniz Yetersiz Bende Ekle Diyorum Sonra Bana Çıkan Yazı Şu:

Hesabınıza aşağıdaki yöntemlerden herhangi birisini kullanarak Kredi ekleyebilirsiniz.

Aşağıda da host firmamın adı ve adresler yazıyor

Acaba Firma İle Görüşsem Kredi Eklerler Mi?