5 günden beri uğraşıyorsanız son gelişmeler nedir? Daha önceden de olduğu gibi verilerin kurtarılmasının çok düşük ihtimal olduğunu tahmin ediyorum.
Neden acaba hep bu disk sorunu size denk geliyor?
Daha öncedende hdd sorunlarında tecrübe yaşadığınıza göre neden bu konuda müşterileri mağdur bırakmamak üzere herhangi bir çalışma yapmadınız?
Nedense tüm mesajlarda tek suçlu olarak müşterileri gösteriyorsunuz?
Sitelerimiz sizin makinada sorun yaşadığına göre sizden başka kimseyi suçlayamayız. Böyle sorunlar olabilir ama sitelerinizdeki tüm veriler silindi yedeğiniz varsa gönderin yeni hesab açayım demekle olmaz.
Beyfendi aynı sorunu bende yaşamıssanız neden önlem almadan devam ediyorsunuz. Bu sadece benlik iş değil A Firmasıda olur B Firmasıda böyle kimse yedek almaz firmaya bakarsa ileride bu tip sorunlar çıkınca pişman olursunuz. Biz önlemlerimizi aldık haftalık yedekledikte ne oldu? Siz verilerinizi yedekleseydiniz bu tip sorun olurmuydu . Sunucudaki müşterilerimin bir kısmı yedeklerini almış ve gönderdiler onlara şu anki hesaplarının 2 katını açtım. Ama siz hem yedek almayıp önleminizi almazsanız hemde beni suclarsanız bu iş bir sonuca varmaz . Yarın öbür gün başka firmadan hosting alırsınız ondada önlem almazsanız benzer sorunda yine mağdur olursunuz. Ayrıca ben kimseyi mağdur etmedim . Etmemde . Mağdur edecek olsam şimdiye kadar firma ismini site ismini çoktan değişmiş olurdum.(bazıları gibi).
Benim kadar sizde suçlusunuz. Biz verilerinizi yedekledik. Bunu inkar edemezsiniz. herhangi bir hacklenme - dosya silinme problemleri için haftalık yedek Disk'e alındı. Ama Disk sorunu tekrar diyorum teknik arıza. Ve bu sorun hangi firmada meydana gelirse gelsin. Firma sorumluluğu almaz. Hala beni suçlamaktan vazgeçin.