Pron1ck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burda sitenin ödeme yapmadığını sölüyorlar.Tıkla
Şahsi fikrim : Mail başına kimse kimseye 10 Euro vermez zaten
arkadaşımızın verdigi sitede adam böyle yazmış ilk olarak ingilizcesini veriyorum sizlere sonra türçeye çevrilmişini.

İngilizce kelimeleri:

Hey this is actually NOT a SCAM i was working for depacco for 5 months and finally reached ammount of 4500 euros (well now minimum payout is 5000 euros, coz befoure you did not recive 100euro bonus :p)! I was like OMG Finally! Then I requested for payment and i got it on my PayPal in 2 days!!!  I'm telling ya guys Depacco is just AWSOME! I mean there is nothing to loose!P.S. : with the money i made i got my premimum membership, now making REAL cash! Just staying home chatting with freinds telling them hw grate depacco is!THANK YOU DEPACCO!
Şimdide Türkçeye çevrilmiş.

Bu hey, gerçekte benim, 5 ay boyunca depacco için çalışıyor olduğum ve sonunda 4500 euronun ammountuna uzandığım (Şimdi minimum ödeme iyi, senin, recive 100euro primi: p'i yaptığın değil 5000 euro, coz befouredir) bir SCAM değildir! Ben, sonunda OMG gibiydim! Ben sonra, ödeme için rica ettim, ve ben, 2 günde benim PayPalımda onu aldım!!! Ben, ya adamları Depacco'nun, adil AWSOME olduğunu söylüyorum! Ben, gevşetmesi için hiçbir şey olmadığını ifade ederim!
Yorum sizin bende O adamın yalancısıyım vallaha