Ciddinet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazık yazık Dağa Çıkan adamda bizim kardeşimiz ama ne için dağa çıktığını bilmiyor burda devletin büyük suçu var adama iş vermezsen sonuç böle olacaktır Sayın ilker başbuğ öle millete hava atarak olmuyor bu işler nerde kaldı en modern ordular 5000 kişiyle başa çıkamıyorsa ordu yazıklar olsun size yediğiniz paralar haram olsun olan zavallı halka oluyor bunlar darbe peşinde dolaşsınlar ama nereye kadar bir çözüm bulunması lazım...Her gün 1 eve ateş düşüyor yeter bu kadar TSK nerde kaldı vergi ödeyip vergilerin çoğu tsk ya gidiyor ordanda pkk ya silah veriliyor veli paşa sağolsun pkk ya o silahlar nerden gidiyor sanıyorsunuz hep tsk malı
Üniversiteye kayıt yaparken broşür dağıtıyordular işte örgütlerin insan kaynakları ihtiyaclarını karşılamak için öğrencilere burs vermekte kendi yanlarına çekmek için hiçbir çaresi olmayan insan ne yapabilirki ? Denize düşen yılana sarılır misali devlet iş vermiyorsa özel sektör iş vermiyorsa yapacağı nedir bu öğrencilerin.Bir Kürt Olarak ülkü ocaklarına da gittim gerçekten baş üstünde ağırlıyorlar doğuya gidin aynı peki neden hep kürt türk sorunu var deniliyor.. Sorunu onlar yaratıyor bizler cefasını çekiyoruz.Otobüsteyken iranlının biriyle konuşuyordum geçenlerde adama kürdüm ben dediğimde bana sus bunlar türktür burda söleme dedi ne yazık halbuki türkü çerkezi lazı kardeşimdir benim bu ayrımı koyanlar utansın o askerleri ölüme yollayan utansın hiç bir generalin oğlunun doğuda görev yaptığını duydunuz mu buna dur demek lazım yoksa sonumuz kötü
Her işsiz olan daga çıkmış olsaydı vay halimize. Daga çıkan adam kardeşimiz degil, tescilli o.ç dur.
+ Türk silahlı kuvvetleri elinden geleni yapıyor..