iis in ayarlarinda sorun oldugu ortada. ya sen kurcaladin ya da kendilgiinden boyle oldu. windows un kacak surumlerinde bu tarz sorunlarla karsilasildigini biliyorum.
simdi biraz karisik gelebilir ama sunlari uygulamani istiycem (xp turkce kullandigini varsayiyorum)
bilgisayarimdan denetim masasina, oradan performans ve bakiima, daa snra acilan pencereden de yonetimsel araclara giriyosun.
Internet Information Services (IIS) e tikliyosun.
karsina iis in kontrol ekrani cikiyo. bilgisayarin ismine tikladiginda web siteleri, ftp gibi alt klasorler karsina cikiyo. web sitelerine sag tiklayip ozelliklerine giriyosun ve acilan yeni pencereden de belgelere tikliyosun. orada iis in destekledigi sayfalar cikacak karsina. bunlarin arasinda asp uzantili sayfalar yoksa ekle (default.asp, iistart.asp, default.aspx gibi) yukarda da varsayilan belgeyi etkinlestir e tik atip kaydet ve cik. sonra iis kontrol ekranina geri don.
web sitelerimden varsayilan web sitesine sag tikla yeninden baslat ve tekrar dene. sorun devam ederse ya da takildigin bi nokta olursa
cem@istanbulinfotech.com msn im. oradan yardimci olmaya calisirim
iyi calismalar...