Konu
Niservers
16-10-2006, 05:03:55
Ni-Osman
Kurumsal PLUS
Öncelikle şirketler yalan yanlış yönlendirme yapamazlar ne vaad edilirse hepsini tutmak zorun dalardır yasalara karşı bu böyledir.
Ne kadar saygısız olduğunu daha önceki netinternet isimli konularda önce edebiyatçı kesilip sonra saçmalaman ve en son olarak küfür etmenden görmüştük
Ayrıca yedek olayına tekrar gelelim disk yandı ve benzeri olaylar dışında siteler üzerinde bir şey olması durumunda kimse mağdur olmaz yedekleme çalışma prensibi hakkında ne biliyorsun da bu şekilde hakkımızda yorum yapabiliyorsun düşündürücü. Söz konusu site hack veya illegal yazılım ve içerik barındırmıyorsa ve bu veri merkezi tarafından e-posta ile bildiriliyorsa o site kapanır. Yedek alınmamasını burada övmüyoruz baştan beri bu çok eski olan konuyu okusaydın ilk mesajı atan dizin sitesinin ne demek istediğini neyi öğrenmek istediğini görmüş olurdun. senin burada yapmak istediğin daha önceki konuşmalarda abuk sabuk saçma mesajlarına karşılık vermemizi yedirememem ve burada kendince bizi karalamaya çalışman diyorum daha bizim hakkımızda en ufak bir bilgin bile yokken bizim kim olduğumuzu bilmiyorken sadece bize karşı ikimizin arasındaki konuşmalar yüzünden gelip buraya şirket olarak yazman daha çok kendini düşürmen oluyor şuan benim sana cevap vermemem lazım ikimizin bireysel olarak aramızda geçen konuşmalarımızı okuyanlar zaten bunu bilir.
Netinternet Telekom hakkında daha geniş bilgiler verilen hizmetler ve benzeri şeyler hakkında direkt bizimle iletişime geçerseniz daha sağlıklı düzgün cevaplar alabilirsiniz ben bu konuya sadece bizi yine senin gibi karalamaya çalışanlara cevap vermek için yazmıştım ama konu uzayıp gidecek burada konuyu açan arkadaş zaten cevabını almış uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Konu Kilitlenirse bu tip insanların abuk sabuk mesajlarından kurtuluruz. Yetkili arkadaşlara teşekkürler
Örnek
Alıntı
at yalanı ... inananı...