Serkan Özduman gerekli açıklamayı yapmış, ek olarak

benim bildiğim büyük yerler her zaman eleştiriyi kabullenir ve ona göre çalışır, sorulanlara yerinde cevap verir müşterilerini veya inceleyenleri aydınlatır bu tür kaçamak cevaplar verip beni karalıyorsunuz demek yanlıştır ve büyük bir firmaya yakışan hareketler değildir diye düşünüyorum..
Bu konuya olumlu veya olumsuz yazdığım son mesajdır..
Her zaman ben bilirim ben haklıyım zihniyetiyle giderseniz, her zaman bir koşu bantındaymış gibi koşarsınız..
Baltalamak Baltalamak diye birşeyin tanımının ne olduğunu bilmeyen insanlar için bir kaç birşeyler yazayım,
Baltalamak sözcüğünün sözlük anlamı kasıtlı veya bilinçli olarak birşeyleri yıkmak engellemeye çalışmaktır eleştirmek veya birşeyler sormak baltalamak anlamına gelmez ve geleceğini sanmıyorum..
Size birisi misalen kötüsünüz,satamıyorsunuz,kandırıyorsunuz,ka zıklıyorsunuz,hizmetiniz kötü,serverınız yavaş, memnun olmayacaktır alan hizmeti gibisinden yorumlar yaparsa bu baltalamaktır.. Sizin hakkınızda olumlu veya olumsuz bir fikre sahip olmayan birisi ve sizden hizmet almamış birisi bu yorumu yaparsa baltalamaktır.
Kafasına takılan birşeyleri sormak
soru,
Eksik yönlerinizi belirtmek
eleştiri,
Satışınıza engel olmak için yanlış şeyler söylemek
baltalamaktır..
Umarım zihninizdekileri değiştirmeniz için faydalı olmuştur, eleştiri alıp kendinizi dahada geliştirmeniz dileğiyle,
Hayırlı satışlar diliyorum..