Selamlar arkadaşlar,

Bende bir yazarın fan sitesi vardı ve bayada ilgi duyulan bi site oldu zamanla. Serverda sorunlar oldu, yedekler falan alınmamıştı vs. site 2 aydır kapalı. Doğrusu herşeyi sil baştan yapmak bana soğuk geldi soğudum okadar emeğin boşa gitmesinden.

Şimdi aynı siteyi yine o yazarla ilgili bilgilerin ve gelişmelerin yayınlandığı bi şekilde kurmak ve bunun yanında,

KİTAP BAĞIŞI bölümü açmak istiyorum. Yani sisteme girecek kişiler, Bizim kitap ihtiyacımız var okulumuz şu veya da kişisel olarak ihtiyacı vardır ona göre istekte bulunur. Diğer yandan da Ben kitap bağışı yapmak istiyorum vs. İşte bu kitap ihtiyacı olan ve kitap bağışı yapmak isteyenleri nasıl bi ortak sistemde buluştururuz.

Bu tarzda bi script yazdırmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa bi iletişim kurabilirmiyiz.

Bu fikir, iletişim bölümünden hergün onlarca öğretmen ve okulun kitap isteği üzerine aldığım mailler sonucu aklıma takıldı. Amacım her iki tarafa yardımcı olabilmek. Yardım edebilmek. Ha bunu duygu sömürüsü anlamında anlatmadım. Scripti yazabilecek arkadaş'ın istediği ücret neyse verilecektir.

Saygılar.