arkadaşlar bu yukarıda belirttiğim şirketten hizmet almadan önce lütfen bir kere daha düşünün. bunları neden yazdım? açıklayayım:
bir gen.tr uzantılı domain kayıt ettirmek için bir arkadaşın tavsiyesine uydum ve bu hosting şirketi ile irtibata geçtim. herşey çok normal ve olumlu idi 1 gen.tr uzantılı domain için bende tamı tamına 50 ytl istedi. mailler duruyor ispat olarak burada sizinle paylaşabilirim. bana bu şirketi tavsiye eden arkadaşıma ayıp olmasın diye teklifini kabul ettim ve havaleyi anında geçtim. benim istediğim domain tam 15 20 gün kayıt edilmedi, telefonlarıma cevap verilmedi, msn'e hiç bakılmadı. bahaneleri sorun vardı öyle oldu böyle oldu. tamam dedim domainimi istiyorum. biz dediler kayıt ettik size ONAY LİNKİ GELMESİ GEREKİYOR ONAYLADIKDAN SONRA DOMAİN KAYIT İŞLEMİ GERÇEKLEŞİYOR ne alaka? bu zamana kadar ben onaylı domain hiç görmedim. yanılıyormuyum yoksa arkadaşlar? sonra bir sürü telefon trafiği sms trafiği ve bana bir mail gönderildiğini orada gerekenlerin yazıldığını söylediler. mail:
Kimden: AselHosting Internet Hizmetleri (info@aselhosting.net)
Kime: Mustafa Aydoğan (mustafaaydogan06@hotmail.com)
Domaininiz tescil edilmiştir. Mailinize gelen onay linkini tıklamanız gerekmektedir. Aksi taktirde yatırdığımız ücret bir kez daha yanacaktır.
Bilginize,
ben böyle bir saçmalık görmedim.