fruit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
lightbox yada shadow boxdemişsiniz, peki bunların kodu nasıl? sizde bu kodlar var mı??
tabiki, yanliz lightbox tarzi scriptler bilirsiniz ki cok cogaldi ve her gelistiren yeni bir isim takip piyasaya suruyor.. Yani piyasada 3-5 tane shadowBox a rastlamaniz cok yuksek.ben kendi bildigim shadowBox'i ornek olarak gostereyim, eger sizin istediginizin bi ornegini buraya eklerseniz bulmanizda elimden geldigince yardimci olurum,, Shadowbox.js Media Viewer

obscure adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
söylediklerinizin ne olduğunu bilmiyorum ama ne yapmak istediğimi ilk mesajda söyledim, öyle yapılabiliyorsa tabi ki o da olur. yardımlarınızı bekliyorum.
Sizede Shadowbox yada LightBox onerirken cok uykusuzdum o yuzden cok saglikli bir oneri olmamis.

LightBox : Lightbox JS

ShadowBox : Shadowbox.js Media Viewer

Yukaridaki sitelere girin ve ornek resimlere tiklayin, ekran kararir basit bi effect ile resimler gelir.Benim size onerdigim sitenize birileri girdigi an (hicbirseye tiklamasa bile) yine arkaplani karartip bannerinizi orada gostermekti.Ama simdi ayik kafa ile dusundum bir pop-up kodu kadar lite bir sistem olmaz ama imkansiz biseyde degil,,

Bu arada Lestat kodlarini denemedim ama okudugum kadari ile bir event ile tetiklenen bir sistem yazmissin, arkadas direk acilan bir kod istiyor..