bütün yorumları okudum ve baslıyorum baslıgı gorunce benden sazan atlayanı yoktur heralde inanmazsınız 6 yıldır 60 kıloyum ne iniyor ne cıkıyor melet
ve malum 6 yıldır da ugrasıyorum bu kılo alma davasıyla kilo alma ile ilgili neredeyse tüm waatleri duydum uygulayabildiğimi uyguladım surekli spor yapan prof. futbol oynayan birisiyim anlıycanız sporun alasını yapıyorum.
Devre aralarında kılımı kıpırdatmam ama yınede alamadım kilo sreklı enerji ile alakası yok yani
cevremdekilerden cok sey duryum
''sen evlenince alırsın'',
''askerde alırsın'',
''sporu bırak dana gibi olursun'',
''senin midende kurt var kurt'',
''ne o olum çıta gibi kalmışşın ye biraz ye'',
''kansızmı kaldın bi git kan ver kanın yenilensin''
''bu ne blader yok gibisin''
''olum bu futbol adamı rezil ediyo suna bak kürdan gibisin''
''hamurişi ye alırsın''
''balık yağı içsene olum hapıda var''
''su haplar var onları kullan''
''bitkisel ilaclar var caylar macunlar falan onlardan al''
''çikolata ye''
falan filan ya aklınızın almıyca fikirler var insanlarda ama insanın bünyesinde bitiyor arkadaslar. bir insan alamıyorsa alamıyor yani baska caresi yok. hani senn babanda boleydi derler ya aynen o muhabbet alamıyorsun abi yapcak bisey yok 22 yasndayım su anda yorumları okudum da arkadas yazmıs gunde 2.5 lıtre kola iç demiş ya ALLAH aşkına 15 yasındakı cocugu kotu yonlendırmeyelım lutfen mantıklı şeyler yazalım. Doktorlara gıttım dunya para bayılık ilaclar aldım spor yaparım belli baslı tedavi yontemleri var kilo alamamak bir hastalık obezlik gibi onlar veremıyor biz alamıyoruz. yaptıgım arastırmalar dogrultusunda bir kac birseyden bahsediyim
sigarayı bırakırsanız kesin alırsınız derler bi muddet alma imkanınız var nasıl mı insan sigarayı bırakınca surekli biseyler yeme ihtiyacı duyuyor. buda biraz dha fazla yemenizi saglıyor.
askerde alırsınız. en onemlıısı de askerde alırsın dan gaye sadece programdan geciyor programlı yatıyorsun kalkıyorsun yıyıyorsun saat 7 dedın mı kahvaltı 1 dedınmı ogle yemegı sabah 6 denıdınmı kalk 11 dedınmı yat v.s.(rakamlar sallamasyondur) bu gercekten kilo almaya yarıyor arkadaslar.bu bi yararlı bilgi. olabilir.
evlenince alırsınız. dedikleri yaglı yıyıyorsun karın herseyı onune getırıyor duzenli bi ilişkin oluyor falan derler bunlar da bana göre yalan 4 yıldır universitedeyim 2 yıldır kız arkadasımla aynı evde yasıyorum. ve kılımı kıpırdatmayan bir insanım hep pc basından yemek masasına idmana yemege pc basına derslere hic gitmem bole bır hayat gecırdım 2 yıldır. ama inanırmsınız hala 60 kiloyum.
1 sınıfta gelen arkadaslarım var makarnadan bildiğiniz dana oldular. kilo almaya birebir makarna yediğin yarıyor yani. ama o da dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor.
kilo aldıran balık yagı yakınımda bole kilo alan cok kişi var eczanelerde satılıyor sanıyorsam cok pahali birsey de değil gercekten kilo almaya yarıyor.
yani arkadaslar merak ettgınız konular olursa profesyonelce yardımcı olabilirim cok tecrube edindim bu konuda yardımcı olabilecegime inanıyorum ama su kilo alma konusu o kadar hassas ki verme konusu olsa o kadar hassas degıldır ama alma cok hassas cunku uygulayaacak kişiler hep kırılgan hassas pasif hemen gucsuz dusen bir yapıya sahip oluyorlar yalan yanlıs bilgiler verip de insanlara zarar getircek birseyler yapmayın lutfen cunku bu sacma seylere inanıp da 2 gun serum yıyen cok aradasım var fastfood a giren abur cubur dedıgımız bir cok sey belli bi zaman sonra yan etkılerını gosterıyor. lutfen dogru bilgilerle aydınlatırsak super bir topik olur bu konu cunku bu hastalık ve bu hastalgıında kesin bir cozumu yok. ha unutmadan simdı aklıma geldi midende kurt var dedikleri dogru seyler midedeki kotu bakteriler yedıgın yıyeceklerden sana yarıyacak olanları alıyor sen hicbirseyden yararlanamıyorsun bole birsey de olabilir bi hastaneye gitmende fayda var bence ayrıca acele etmesen ıyı 15 yasındasın bu kararlılıkla gıdersen 20 yasında +100 kılo olman içten değil ...
teşekkurler