gtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.Senin yaşın kaç ki Bizim burak dediğinin yaşı da senden 2 3 yaş büyük olup 40bin ytl yi internet piyasasına sürmekten cekinmeyip proje beklesin bana çok saçma geldi. Bu kısma kesinlikle inanmıyorum.
2. Arkadaşın internet işlerini ne kadar iyi biliyor ? Kimisi demiş ki küçük bi datacentercik bunun anlamı nedir ? Bulundurma mı ? Ne kadar bilgiye sahip ki bu işe gir diyorsunuz. Sonra gelir bi kaç kişi ben bu adamdan host aldım sunucu aldım tost oldu sonra r10'da vur birbirine modlar kapatsın konuyu msn de küfürleşin ıvır zıvır laflar edin sonunda ne oldu adamın para da gitti hizmet alanında gitti.
3. Web tabanlı oyunlar kaç bin ytl ye yazdıracak arkadaş ? 10 lvlik mi olacak Knight tarzı ettirmeye çalışsa senaryo düşünmekten başında saç kalmaz. + biz türkler herşeyin bi yobazlığını bulup adamın isminin şifresini değişir satarız.yapmam demeyin %80 i yapar çünkü adamı para hırsı boğar 10 20 geldiğini gören 50 60 kazanmasını ister bizler böyleyiz.Ee bide reklamı var bunun tanıtımını edeceksin bu para 40bin ytl den fazladır Eee Bunun bide sunucusu var bi tane server yetmez 10 tane yetmez hani afişlere sitelere reklam vereceksin duyuracaksın o ne olacak. Dersin premium olayı var sen sistemini kac ayda oturttup satışa başlıcaksın ne kadar güven tazeleyeceksin ? o da şüpheli. Bence 0 40bin ytl nin yanına bir adet 0 atsan bu dediklerini ancak yaparsın + uptadeleri olacak ek olarak yazılımcıya ihtiyacın olacak bi ticari belgen olması lazım maaş iş yeri kirası elektrik internet bunlar da masraf. Bence o senin zengin arkadaşına söyle çok parası varsa internette değil de gerçek alemde duyulmak parmağınla gösterilmek isteniliyorsa gitsin bi hayır kurumuna üye olsun parasını yatırsın oraya onlarla beraber toplantılara ihtiyaclılara gittiğinde o ona daha çok gurur verecektir.Para kazanmak yerine birde ahireti düşündüğünde Allah (c.c) seni boş çevirmeyecektir..

Her iki kişiyi de Tanımıyorum. Kendi yorumum 13. sayfaya kadar tek tek hepsini okuyup zamanımı harcayıp buraya bu mesajı yazma hakkım var.. iyi geceler..
Bu konuda adam gibi yorum diye buna derim.
+++