SLiM_BoY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel gömlekler var. Para durumunu ayarlayınca alabilirim belki bir çift.
Fakat bu durumu anlamadım ? Biraz daha açıklar mısınız ?
Açalim hemen:

Abercrombie markasini zaten almak isteyen markayi taniyordur. Ürün gelince kargo yaninda açarsin abi ben biliyorum bu ürün sahte diye iddan olursa gönder geri parasini vermeden.

Barbeku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PM ile bilginlendirmen için teşekkürler.Yalnız senin keseceğin fatura alacak müşteriyi pek tatmin etmez(artık sahteyle orjinali ayırt edemeyecek kadar sağlam basıyorlar) eğer ki yurtdışından gelen faturayla kargolama yapcaksan siparişi verelim.
Ürünler toptan alindiği için size fatura göndermek gibi bir şansimiz yok bizim kestiğimiz fatura dişinda.

Orjinalliğinide %100 emin oldugun bir yerden ürünü satin al sonra bizden sipariş ver bizimki ile karşilaştir yada elinde Abercrombie ürünü varsa karşilaştir. Kargo geldiğinde memnun kalmassan geri gönder.

caner.gurcay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ürünlerin orjinal olduğunu ispat edebilecek herhangi bir belgeyi sunmanız başta ben olmak üzere yoğun ilgi çekicektir diye düşünüyorum en azından benim icim rahat eder bir yerine beş tane alırım
Ürünler üzerinde orjinal etiketleri ile geliyor. Dediğim gibi ürün geldiğinde markayi çok iyi taniyorsan ürünlerin orjinal oldugunu anlarsin sen anlamiyorsan anladiğin birine göster kargo geldiği zaman beraber bakin iade edin geri ürünler orjinaldir.