Dj_YanKi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
meray nicki hakkında moderatör lere bildiri yaptım ama gereği yapıldımadı bu kullanıcı hesabı çalınmıştı ve buna birde gold üye alındı gene bildirdim moderatörlere ama tabi bi para yatırmış gold almış o zaman bizim sözümüz geçmiyo bu hesabım gerçek sahibinin adresinide verdim ama hiç bi şekilde gereği yapılmadı meray benim arkadaşım ve o hesabı çalınmıştı tekrar geçmiş olsun zamanında gereği yapılsaydı bu durum olmazdı bunun olucağınıda söylemiştim yoksa kimse başkasının hesabı için Gold almaz....
Ben suçu daha çok kendimde buluyorum. Bunun yönetimle gold üyelikle yada şununla bununla alakası yok diye düşünüyorum. Gelecek adaö başka başka şekilde de gelirdi zaten. Ben adama önce linki eklermisiniz lütfen deseydim adam msnden o an çevrimdışı olacaktı ama demedim ödemeyi yaptım olan oldu.

yusufyusuf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya adam bana telini verdi mesaj attı banka hesabını. bende gittim attım.

sonra telefonumu kaybettim adamada ulaşamadım msnide açmıyor.

yoksa teli vardı bende.
Yanlış anlamyında şimdi ben sizin bu dediklerinizin doğru olduğunu nereden bileceğim.
En azından logları koyun yada kanıt yerine geçebilecek birşey bu saatten sonra herşeye şüphe ile bakıyorum kusura bakmayın..