wordpress i yeni yeni öğreniyorum ve doğal olarak bir çok sorunla karşılaşıyorum..yeni bir tema kurdum yalnız çözemdiğim birkaç sorunla karşılaştım..bunları tek bir başlık altına yazıyorum ve sizden yarıdm bekliyorum

1-uzun bir yazı yayınladığımda yazıyı kesmek more tuşuna basıyorum ve anasayfada yazının üst kısmı çıkıyor ve "devamını okuyun" uşu çıkıyor..ama temanın kendisinde zaten her yazının altında devamını okuyun tuşu var..more tuşuna basmassam uzun yazıyı direk ansayfada veriyor ama more tuşuna basıncada iki devamını okuyun yazısı oluyor..bir türlü çözemedim bu sorunu..sitem paytaq.com ,anasayfaya durumu tam olarak açıklamak için real diye bir yazı koydum..

2-ikinci sorumu ise bi örnekle sorucam.. mayonez.net e bakarsanız orda sayfanın üst kısmı ile yazıların başlaması arasında büyük bir boşluk bırakılmış ve oraya reklam filan koyulmuş..burdaki olayı nasıl yapabilirim acaba..

3-ayrıca sanırım wordpress in kendi üyelik sisteminde avatar koyulmuyo..ben yorumlarda üyelerin avatarlarının görnmesini istiyorum onu nasıl yapabilirim acaba..

baya uzun oldu ama böle tek başlık altındaq toplamama snaırım daha iyi oldu..yarıdmlarını bekliyorum