Arkadaşlar burası doğru yer mi bilmiyorum ama gerçekten mağdur durumdayım.Bu sitede "SeFiqiBo" ve "Tosih" nickiyle bir kişiden 3-4 ay önce bir alan aldım,ilk zamanlar çok iyiydi ama son 1 aydır çok sorun çıkmaya başladı,kendisinin esas serverı "server.gen.tr" son 1 aydır plesk lisans sorunu yüzünden sitede büyük sorunlar yaşadım,hem bu arkadaşa hemde server.gen.tr ye mail atmama rağmen sorunu düzeltemediler ve suçu durmadan birbirine attılar.En son ise "tosih" e bağlı siteler hepsi birden shell yedi,yani bütün siteler hacklendi ve "SeFiqiBo" ortadan kayboldu,bugün bu sitede kendisinden yardım istedim,online durumdaydı fakat hiçbir karşılık vermedi.Kendisinin telefonuna,maillerine,bir sürü msjlar attım ama sonuç yok,saygıdeğer yöneticiler isterlerse özel msjlara bakabilir ne kadar yardım istediğimi ondan.Siz değerli yöneticilerden böyle kansızlara karşı birşey yapmanızı rica ediyorum.Ben paranın falan peşinde değilim,yani o da zor durumdaysa birşekilde anlaşırız ama kendisi bana cvp vermemekte direndi.Şu anda ise domainim onun bulunduğu yere bağlı ve nasıl yönlendireceğimi bilmiyorum başka bir hosta,bir tane host buldum,fakat ordaki kişi nameserver da bulunan domain panelinden halletmen lazım dedi,sizden rica ediyorum,bunun bir yolu var mı yoksa domainim gitti mi? Bana yardım edebilecek bir kişi var mı acaba?