forumxtr adlı üyeden alıntı:
Arkadaşım senle tartışmaya girecek değilim.
1) Diğer insanları aşağılamaya çalışarak çok iyi bir müslüman olduğunu kanıtlıyorsun. Aferin.
2) Mahallenin bağnaz hocalarına sorarsan gözünün önüne yanlışlıkla bir çıplak kadın resmi gelmesi günahtır. Her duyduğuna inanma. O kadının soyunup öyle bir poz vermesi onun günahıdır senin değil.
3) İslam'da önemli olan niyettir. Sen o kadını görmek için o siteye girmiyorsan günah olmaz
4) Herkes istediğine inanmakta özgürdür, kimsenin başkasının inandığı şeyi sorgulama hakkı yoktur. İslâm ilmihalini okuması gereken kişiler okumalıdır.
5) 1.228 mesajın var ama uzun zamandır okumadığın için forum kurallarını unuttun sanırım;
*7-Kişilerin onurlarını zedeleyici Argo yada küfürlü konuşanların mesajları silinip 5 günden az olmamak üzere 365 güne kadar banlanır.
*10-Görgü - Ahlak - Kalabalık ortamlarda hoş karşılanmayacak mesajlar silinip 3-10 gün arasında banlanır.
*vb.
Gerçekleri konuşuyorum burda kimseyi aşağılamıyorum hakeden varsa gelip birisi bu konuyu katletmeye çalışıyorsa aşağılanmayı hakediyordur o kişi! Forum kurallarını da gayet iyi biliyorum sen kafanı yorma hiç herkes işine baksın kimse birşey bilmediği konuda gelip yorum yazmasın..

r1011 adlı üyeden alıntı:
O senin anlamsı kıt, öbürü gelmiş, şunu demiş, bunu yapmış diye bahsettiğin kişiler senden büyük. "İSLAM ilmihali baştan sona okuyun" diyorsun; madem okudun büyüklerine karşı nasıl konuşacağını da öğrenmişsindir.
Seni ilgilendirmez büyüklerime nasıl davranacağım! Gelip konuyu katletmeye hakkın yok sana tavsiyem git ilmihal oku da öyle gel böyle konulara yorum yap! Seninle muhatap olmak istemiyorum daha fazla.