Daha önce bir yazımda yazmıştım ama yine belirteyim.
2005 yılında 18yaşımdayken ocak-subat gibi 64kg 1.74 ve kilo almak için yok vitaminmiş filan 3-4 öğün yemek yedim ama bir türlü alamadım.
Sonra lise bitti. Üniversiteyi kazanamadığım için boşta kaldım. İnternetten gelen para olduğu için rahat bir yaşam başladı.Yaşıma göre okumuyor,çalışmıyor ama ayda 2005 te 3-4milyar kazanıyordum.Sanki şansım dönmüş gibiydi devamlı birşeyler yiyordum cips,cola,şekerleme şeyler,3-4öğün yerdim ve 2si kesinlikle et olurdu,otobuse minibüse bile fazla binmemeye başladım mümkün olduğunca taxi ile giderdim hep.
Eve gelince kesinlikle yanıma çilekli milka,visne cappy,kabak çekirdeği,cips alırdım. Pc başında kesinlikle boş durmazdım ve uyku düzenim bozuktu. öğlen 3 te uyanır gece 3te yatardım. 2,3ay gibi bir sürede 85kg oldum. Sonra da işlerim bozulsada cogu seyi bıraksam da yine engel olamadım ve 2008 şubatta 94kg oldum.
80-94kg arası olduğum zamanlarda vücüdüm belli yerlerde çatlaklar başladı nasıl anlatayım hızlı alınan fazla kilolar yüzünden ve hoş bir görüntü değil. Seni gören herkes "ne oldu *** sana şişmişsin" ya da "oha len dana gibi olmuşsun" tabirlerini çok duyarsın. Eskiden giydiğin hiçbir elbise sana olmaz tüm kiyafetlerini değiştirmek zorunda kalırsın. Oturduğun her yerde göbeğin kötü durduğunu farkedersin. Başka şeyler anlatayımmı kilo alman için ?
şuan 85kg ye tekrar düştüm ve 1.80boyundayım 80kg olmak için uğraşıyorum.
15 yaşındasın ve daha çok ama çok küçüksün. Kilo almak istiyorsan saglikli beslenmeye çalış kola,patates,cips ile gerçekten kilo alırsın ama bunları vermek yıllarını alır.Çünkü bunlar sağlıksız aldığın kilolardır.Dünyanın tüm dertlerini 15 yaşında üstüne almaya çalışma,rahat takılmaya bak,şimdilik sadece 11-12 gibi aksam yemek yemeye çalış ve biraz kilo alınca durmasını bil.
Body yaparak kilo alınabildiğini sananlar da hayal kurmasın fazla. Body ye gidiyorsun ve kilo alıyorsun hemde alman gerekmedigi kadar. Sonra bıraktığın zaman 6aydan sonra öyle bir şişiyor ve göbek çıkıyorki dana gibi olursun ve çok kötü durur. Bu söylediklerim haplarla kas yapanlar için değil herkes için body ile kilo alırsın ama devamlı spor ile yasaman gerekecek pc basında oturarak o kaslar malesef çalışmıyor.