burYq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En fazla bir aya geçecektir eminim. Zaten o yaralar için özel ilaçlar var eczacılar yardımcı olur. Tellerinin temizliğine dikkat et sık sık fırçala. Ayrıca doktorun tellerin ne kadar süre kalacağını söylediyse o süreye 1-2 ay, bilemedin 3 ay daha ekle (: Zaten teller sadece dişleri düzeltmek için asıl tedavi teller çıktıktan sonra doktorun kalıp vermesiyle başlıyor. O kalıpları ilk günlerde günde 20 saat falan takmak zorundasın ve ben sinir oldum (:
Dişlerin aşırı denecek şekilde eğriyse, geceleri ağrı yüzünden ağlayarak uyanabilirsin. Ama herşeye rağman teller çıktıktan sonra bir de dişlerin beyaz olursa, ilk aynaya baktığında çok güzel bir an yaşıyorsun (: Geçmiş olsun...
bu tel tedavisi diş eğriliğinden değil. alt çenem biraz önde olduğundan dolayı alt ve üst dişler tam kapanmıyor. arada 0.5 cm gibi bir açıklık kalıyor. 1-1.5 yıllık bir tel tedavisi olucak sanırım. ondan sonrada alt çenede küçük bir ihtimal ameliyat ya da törpüleme işlemi olacakmış.

2. gün biraz ağrı oldu dişlerimde. şuan fazla birşey yiyemiyorum dişlerim acıyor.
sadece çorba ve sıvı içeçek.