capitol = Akın Eroğlu.... aksi üzerine yemin etsen yine inanmam...yazdıklarından belli,kuyruk acısındanmıdır nedir

herneyse dün donanimhaber e bakıyordum birde ne göreyim aa kb ye ne oldu diye başlık var ve altında yine Akın =) yine kendini savunma çabaları içinde...acıdım içim sızladı.
gugıl amcaya girip bi arama yapayım dedim. Kb.Com.Tr diye bi aradım..aman Allahım şok oldum.birtane Allah rızası için düzgün bir yorum yok...herkes sövüyor sayıyor...herkes dolandırılmış kandırılmış..

donanimhaberden bir üyenin yorumunu paylaşmak istiyorum sizinle

Alıntı
arkadaşlar bırakın yahu yalan...
ne iis si, hostbul dan banlandı..google da leyhine tek kelime olmazken aleyhine konularla kaynıyor...
Akın Eroğlu,bırak bu çocukça işleri.
birde sayın arkadaşlar bakın ne buldum iis.com.tr de gezerken

ilginç olan şuki bu screen donanımhaber e koyuluyor dün gece, ve bu sabah akın donanımhaberde online olduğundan 1-2 dk sonra sitedeki o hata düzeliyor...

ne kadarda ilginç

orda burda hostbul a 4milyar ödedim olumsuz yorumları sildirdim,yok ben olmasam hostbula bilmem nolur cart curt diye konuşunca hostbul.net te verdi eline..ban ı yolladılar... ey hostinglerin yüz karası kb.com.tr madem isim değişiyorsun arada benim host hesabımı neden siliyorsun... 85gündür kb.com.tr de olan ve kullanma gereği duymadığım gereksiz bir sitem kapalı ama onlara sorsam yarın açılacak
adama diyorum hostuma ne oldu..bozulmuş diyor

bu arada akın senin şu amcanın kaynının yeğeninin halasının oğlunun damadı başkomser di değilmi?