Öncelikle koçum diyemezsin terbiyesizlik yapamazsın.Ayrıca burda dünkü çocuklar bana neyin ne olduğunu öğretemez.Yine ayrıca tekrar ediyorum varez in anlamını öğrenin gelin.Bu arada burda bir iki hostçu savunma yapmış ama be kardeşim o düşündüğünüz varez host lazım olsa ilk atlayacak olan sensin.Bana hiçbirşeyin savunmasını yapma ve yapmayın.Bu arada ben burda bir kötü bir şey yapmıyorum kimse kimseye karışamaz.O düşündüğünüz varez sitesinide yayınlasam bu benimle telekom ve Türkiye gerekli mercilerin arasında doğabilecek sorun.Forumda o düşündüğünüz varez hostunu arayanlar forum dışına itilmek yerine üst üste görüşelim yazıları yazmayı seversiniz forum dışına itin demezsiniz.Uyanık sanmayın arkadaşlar hepinizin psikolojisi ve niyeti kabak gibi ortaya çıkıyor.Haaa birde daha sitesini bile yapmamış adam gelmiş yazı yazıyor hayırdır siten olmadan hosting müşterisimi alacaksın.Al kardeşim bişey demiyorumda ama başkasının ticaretini engelleyip te ben satayım deyip terbiyesizlik yapma.Bu arada arkadaşlar meslektaşlar.Faaliyet belgesi bedava veriliyor.Müracatı iş yoğunluğundan dolayı geçte yapsam bedava verildiği için sorun yok. Ama bişeye kafanız çalışmıyor.Sizden bu belgeleri bedava verip kucağına düşürüp vergi alacaklar buna bende dahil olacam.Fakat önemli olan nedir biliyormusunuz önemli olan firma gücünüz sermayeniz bütçeniz.Vergilerin alımı başladığında ben bir çok bülbül gibi öten hostçuları görücem bakalım gücü yetiyormu vergiye.