önemli olan burda com ya da net sitesinin büyüklüğü ya da küçüklüğü değil.arkadaş yedeğini istemesine rağmen yedeğini vermemesi ve sitesini kapatması.arkadaş alırken paket şeklinde alıyor hostu 1 gb alan 100 gb trafik veya 100 gb alan 10000 gb trafik vs.şimdi bilgisi dahilinde konuşan arkadaşlara soruyorum dünyanın hangi yerinde webhost alırken özelliklerin içinde şukadar cpu alanı şu kadar ram alanı tarzı özellikler belirtiliyor söylermisiniz.paket dahilinde ne alındıysa bu karşılanmak zorunda.yok efendim senin siten kasıyor fazla cpu kullanıyor sen bana şu kadar para vermelisin denemez,haksızlıktır bu.adam yedeklerimi ver ayrılmak istiyorum demiş buna da yanaşmamış.bu arkadaş daha ne yapsın söylermisiniz bana.uğur akar dün benimle kurduğu diyaloglardan dolayı banlanmıştır.çünkü benim sorduğum hiçbir soruya makul ve mantıklı cevaplar verememekte alakasız konulara girmekteydi.bence böyle kişilerin bu hizmeti vermeye hakkı yok.işini doğru düzgün profesyonelce yapan insanlara haksızlık.kapatın şu aksunucuyu insanlar rahat etsin..!