Siz sanırım aksunudan host alırken baştaki site için aldınız ve bu site özellikleri doğrultusunda size bir fiyat verilmiş sonradan farklı bir siteyi host etmek isterseniz ki normalde kimse kabul etmez bunu yeni sitenin kullanım oranları vs. değişeceğinden eski ücretten ya fazlası size verilir yada siz ek yaparsınız kalırsınız bunda anormal bir şey yok. İşini iyi yapan tüm firmalar bunu böyle yapar zaten tostçulardan kalma bir alışkanlık sizinkisi. düşünsenize yıllık ben tutulmayan bir x sitesi için en kral yerden bir en pahallı hostu alayım war sayalım bedeli 100 ytl 1 ay sonra adamlara bu sitemi kullanmiyacam yerine r10.net sitesini koymak istiyorum diyorsunuz

x sitesi ile r10.net in kullandığı cpu kullandığı trafik bir olabilirmi ?
yok yok yok işin orası öyle degil gelecek sitem sitemin kendiydi com olan ona göre alındı özellikler kendiside biliyo sonradan baktım bi sure dursun sonra geçeriz hesabına gittim net hesabını aldım direk com ve net birbirine yönlenmişti ikiside aynı yere çıkıyo sonucunda yani asıl sitenin yani com olanın haricinde bi yer denmediki sitemi göstermişim açarken bu diye com ile net arasında degişim olmuş o kadar kendiside biliyodu şimdi com olan gidiyo diye 20 ytl çıkarıyo hesap olarak alırken çok iyi sonradan çıkarılırsa hesaplar bu şekilde olur kapanmalardan kullanılamıyan hizmet tehdit etmeler